Jednohubky s kačacím mäsom

Potrebujeme:

100 g pečeného kačacieho mäsa

8 ks prosciutta

3 PL výpeku z kačice

Ríbezľový džem

Lístky šalátu a petržlenovej vňate

Bageta

1 PL olivového oleja

POSTUP:

  1. Bagetu narežeme šikmým rezom a na grilovacej panvici s troškou olivového oleja opečieme z oboch strán do chrumkava.
  2. Každú bagetku potrieme ríbezľovým džemom, na ktorý poukladáme plátky prosciutta.
  3. Pečené kačacie mäso nakrájame rezančeky a dáme na bagetky. Mäso pokvapkáme výpekom z kačice a na vrch posypeme na pásiky nakrájaný šalát a petržlenovú vňať.

Čas prípravy:10 min.

Počet porcií: 8

Úroveň: jednoduchá

Typy: Ak ste mali na obed pečenú kačicu a ostali vám zvyšky pokojne ich využite na jednohubky k večeri.

Vložiť komentár