Potrebujeme:
100 g pečeného kačacieho mäsa
8 ks prosciutta
3 PL výpeku z kačice
Ríbezľový džem
Lístky šalátu a petržlenovej vňate
Bageta
1 PL olivového oleja
POSTUP:
- Bagetu narežeme šikmým rezom a na grilovacej panvici s troškou olivového oleja opečieme z oboch strán do chrumkava.
- Každú bagetku potrieme ríbezľovým džemom, na ktorý poukladáme plátky prosciutta.
- Pečené kačacie mäso nakrájame rezančeky a dáme na bagetky. Mäso pokvapkáme výpekom z kačice a na vrch posypeme na pásiky nakrájaný šalát a petržlenovú vňať.
Čas prípravy:10 min.
Počet porcií: 8
Úroveň: jednoduchá
Typy: Ak ste mali na obed pečenú kačicu a ostali vám zvyšky pokojne ich využite na jednohubky k večeri.